Jeg vælger den 1. maj at stoppe min franchiseaftale med Quantum Int efter 16 års fint samarbejde.
Den nuværende bygning skal rives ned og en flytning af sejlloftet til andre lokaliteter ligger ikke i kortene.
En lige så væsentlig årsag er, at jeg har indset, at produktporteføljen hos Quantum er blevet for smal, og at der ikke er umiddelbare planer om nye produkter.
Til trods for at Quantum har været langt fremme mht. til gode kapsejladsresultater, kan jeg se at pilen nu peger i en anden retning.
Jeg skiftede fra mit gamle brand Dan Sails i 2001 i en erkendelse af, at jeg ikke længere kunne tilbyde mine kunder det bedste. Tiden er nu kommet til et nyt skifte af samme årsag.

North Sails er det helt åbenlyse valg som fremtidens sejlmager.
De er uden sidestykke i branchen. Teknologisk førende og de mest innovative. North Sails har alle de ressourcer der skal til for at fastholde og udvikle førerpositionen. Bl.a. har de med de formstøbte 3Di sejl ingen konkurrenter, hverken mht. til performance eller levetid.

North Sails i Danmark har et stort sejlloft i Herlev med 15 ansatte. Her er samlet verdensklasse maste- og sejl designere, dygtige sejlmagere til service og reparationer samt kompetente sælgere. Alt det der kræves, for at du kan få de bedste sejl, som passer dine behov.

Jeg vil indtræde som ansat i North Sails teamet fra maj måned.
Min egen sejladsmæssige baggrund er passioneret tursejler. Deltager i mere end 30 Sjælland Rundt, knap 60 gange Fyn Rundt, flere gange Dansk Mester i doublehanded og mange tusinde flere sømil.

Mit fokus hos North Sails vil være rådgivning, salg og service.

I praksis betyder det, at der er åbent på nuværende adresse maj måned ud. De sejl der er indleveret til service og nye sejl, der endnu ikke er afhentet udleveres på Amager Strandvej. Dog med reduceret åbningstid, hvorfor det er bedst og aftale afhentning på forhånd.

Der kan stadig indleveres sejl til service i maj måned. Udlevering vil enten være fra Amager Strandvej eller hos North Sails i Herlev.

Salg, service og anden vedligehold vil fremover varetages hos North Sails, hvor jeg glæder mig til at byde mine nuværende og nye kunder velkommen.

Jeg træffes fortsat på 7026 1296 eller via North Sails hovednummer 3920 4090 og på:

Jan.Hansen@northsails.com

Northsails.dk

På gensyn i Herlev, på havnen og havet.
Jan Hansen
Sejlmager

IMG_1764

Kategorier: JbhSejl info

Jan B. Hansen

North Sails

0 Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d