Vi er distributør af NKE instrumenter i Danmark. NKE er et fransk nichemærke inden for avanceret elektronik til sejlbåde. NKE bliver brugt af flertallet af den franske elite på off-shorescenen. Især deres autopilot second to none. Den reagerer lynhurtigt. Sæt vindvindvinklen på 160 TWA i 30 knob TWS og den holder vindvinklen uden crashjibes. Jeg har selv brugt NKE i over 20 år. Både ombord på min Dan Sails 45 og min Figaro 2. Til den lille ny, Aeolos P30, kommer der selvfølgelig også NKE instrumenter. Jeg hjælper dig gerne med at sammensætte den pakke du skal bruge. Også med interface op mod NMEA 2000 og kortplottere. Er du interesseret, så send mig en mail med dine behov / bådtype.  
Kategorier:

Jan B. Hansen

North Sails

Vi er distributør af NKE instrumenter i Danmark.

NKE er et fransk nichemærke inden for avanceret elektronik til sejlbåde.
NKE bliver brugt af flertallet af den franske elite på off-shorescenen.
Især deres autopilot er second to none. Den reagerer lynhurtigt. Sæt vindvindvinklen på 160 TWA i 30 knob TWS og den holder vindvinklen uden crashjibes.

Se mere her

Multidisplay


Jan B. Hansen

North Sails

0 Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: