Det er den tid på året!

Få et gratis vintereftersyn af alle dine sej.

Sejlsæsonen går på hæld og mange begynder så småt at pakke sammen for vinteren. Blandt meget andet, er det vigtigt at du får tjekket alle sejl for skader. Også selvom du ikke synes at de fejler noget.

Ved et gratis vintereftersyn gennemgår vi sejlene for skader. Det er ofte de mindre skader, som man ikke selv er opmærksom på, der skal udbedres. Det er med til at forlænge sejlets levetid og undgå at de små skader udvikler sig til noget større.

Uanset type og mærke kan du få et gratis vintereftersyn på alle dine sejl. Vi tjekker sejlene, og er der noget, der bør udbedres, bliver du kontaktet med et tilbud. Arbejdet udføres efter aftale. Fejler sejlet ikke noget, eller ønsker du ikke at arbejdet udføres, kan sejlet afhentes uden beregning.

Du kan komme forbi Herlev med sejlet: Lyskær 10, 2730 Herlev i vores åbningstider som dagligt er fra 7:30 – 16:30. Fredag lukkes kl 16:00. Du kan parkere lige foran porten. 

Du er også velkommen til at kontakte mig for aftale på jan.hansen@northsails.com eller på 70261296.

Kategorier: Sejl info

Jan B. Hansen

North Sails

0 Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: