Under en træningssejlads blev vi næsten en VHF antenne kortere :-))
Se filmen og læs historien her, direkte sakset fra http://www.baadmagasinet.dk

Jan Hansen og Helle Jespersen er godt i gang med at tilpasse den nyligt indkøbte Figaro 2 til danske forhold og måleregler. Udover optimering af sejl og udstyr er de også godt i gang med træningen til en lang række single- og doulehanded sejladser hen over kommende sæson. For at holde indlæringskurven stejl havde de i den forgangne uge entreret med den erfarne Figaro 2 sejler, og tidligere medlem af Artemis Offshore Academy, Nick Cherry.

Magasinet BÅD følger Hansen og Jespersens rejse og deler af deres erfaringer med den rendyrkede shorthand-racer. Det kan du i de kommende måneder læse om i magasinet BÅD, samt følge med her på siden, hvor du vil finde interviews med sejlere og trænere – det hele i løbet af sæsonen.

Som en lille teaser får du her en bid fra droneoptagelserne efter magasinet BÅDs rapporter havde været med på vandet på Figaro 2eren i nogle timer.

Det kan, som det fremgår, være svært at bedømme dybde og højde på en flad smartphone skærm, som ellers under normale forhold fungerer optimalt som ‘remote’ for dronen. Og så der det tydeligt, at den forudindstillede dronehøjde på 16 meter ikke rakte – og faktisk nær havde kostet udstyr samt kamera.


Jan B. Hansen

North Sails

0 Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: