NORTH SAILS LOFT NEWS

Det er nu et år siden North Sails lancerede 3Di NORDAC og dermed revolutionerede tursejlads og cruising marked. 3Di Nordac lovede at levere en bedre oplevelse for tursejleren, på et marked, der ikke havde set nogen egentlig produktudvikling i over 60 år. Her efter et år, kan vi fejre vores udviklingsteam, som arbejdede hårdt for at bringe 3Di NORDAC på markedet samt vores kunder, som har oplevet og afprøvet 3Di Nordac og givet os værdifuld og meget positiv feedback fra hele verden.

3Di teknologi, tilpasset til tursejlads

“Vi så for os at vi kunne revolutionere markedet for tursejl. Vi ville konstruere et sejl som kunne præstere bedre end traditionel Dacron sejl uden at skulle ofre holdbarheden. For at gennemføre den vision, satte vi os for at udnytte North 3Di teknologien, som uden siddestykke er verdens mest avancerede sejlmager teknologi og kapsejleres foretrukne sejlkonstruktion. 3Di NORDAC giver optimal sejl facon meget længere, hvilket ultimativt betyder mere værdi for tursejleren.”
– Bill Fortenberry, North Sails Global Market Segments Manager

3Di teknologi

Pittman Innovation Award

3Di NORDAC blev belønnet med SAIL Magazine’s 2018 Pittman Innovations pris i cruising kategorien. “North Sails har kombineret den store omkostningseffektivitet og holdbarhed fra traditionelle sejl med 3Di processen… en win-win for tursejlere over hele verden.”
– Charles J Doane, SAIL Magazine Editor

Læs mere

Det startede med en idé…

“Vi startede med at udforske idéer til et nyt produkt til tursejladsmarkedet i 2015. Vi så en mulighed for at skabe et prismæssigt overkommeligt sejl med alle 3Di’s fordele. Vi var sikre på at det produkt ville ændre tursejlads til det bedre, og et år senere sejler over 1.000 både rundt med 3Di NORDAC. Det er meget givende at få positive tilbagemeldinger fra bådejere, som oplever forskellen ved 3Di for første gang.”
-Dan Neri, CEO of North Sails

Læs mere

Udtalelse

“Vores nye 3Di NORDAC storsejl og genua bliver ved med at begejstre os. Begge sejl har en facon og finish, som kan konkurrere med de bedste sejl jeg nogensinde har set eller brugt i løbet af mine over 40 år som sejler. Rullegenuaen præsterer helt fantastisk, specielt på kryds!. Vi er yderst tilfredse med disse sejl.”
– Steve Fredrick, Beneteau First 42, USA

3Di NORDAC Anmeldelse

I tal

Efter et år, har 3Di NORDAC været en ubestridelig succes for både North Sails og dets stigende antal kunder som har fået 3Di Nordac på deres både. Patenteret North 3Di teknologi tilbyder overlegen præstation med traditionelle polyester materialer

Kategorier: Sejl info

Jan B. Hansen

North Sails

0 Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d